gallery/massage7

Thai Traditional Massage (acupressuur massage) en voet massage.

(OPGELET: externe masseuse, boekingen minstens 24u op voorhand)

De traditionele Thaïse massage is een massagevorm die al duizenden jaren oud is. Deze massage focust zich op de energiebanen van het lichaam. Er worden drukpunten gestimuleerd waardoor blokkades in het lichaam verminderd of zelfs opgeheven kunnen worden. Aan te raden bij spierpijn of na een zware inspanning. Om de flexibiliteit te bevorderen is het aan te raden deze op regelmatige tijdstippen te herhalen. 


Thaise Olie (Relaxatie of Sport) Massage.
Deze ontspannende en zachtere oliemassage zorgt ervoor dat uw spierspanningen verminderen, uw flexibiliteit wordt vergroot en uw interne organen worden gestimuleerd. De massage met warme olie brengt het energiesysteem in balans. Aan te raden na sportprestaties of om na een drukke dag volledig tot rust te komen en te genieten van de sensuele aanrakingen van de masseuse. (De masseuse blijft aangekleed, u bent naakt of ondergoed)


Ayurvedische massage.
Massage van het gehele lichaam met verwarmde kruidenolie, gebaseerd op de principes van Ayurveda, een holistische gezondheidsleer die draait om de energie die aanwezig is in het lichaam, geest en de hele cosmos. Ter stimulering van het zelfgenezend vermogen, het immuunsysteem en ter bestrijding van vermoeidheid en spanning. (De masseuse blijft aangekleed, u bent naakt of in ondergoed)

Tantra-Erotic Body2Body massage. 
Deze erotische massage is een body to body oliemassage. Body to body is het masseren door naakte lichamen die sensueel over elkaar glijden. Hierbij gebruikt de masseuse naast haar handen ook haar volledige lichaam. De meer intiemere sfeer van huid op huid contact met warme olie, maken dit tot een uiterst erotische ervaring. Een aanrader als je jezelf eens lekker wil laten verwennen. (Zowel de masseuse als u, zijn naakt)

Traditionele Thaïse massage: 60 minuten: 80 euro 
                                                    90 minuten 115 euro----120 minuten 145 euro


Thaise Olie massage: 30 minuten: 60 euro
                                      60 minuten: 80 euro

Ayurvedische massage: 30 minuten: 60 euro
                                          60 minuten: 80 euro

Erotic/ Body to body: 30 minuten: 60 euro 
                                     60 minuten 80 euro 

 

Massage voor koppels (M/V-V/V-M/M) of 4-hands massage met twee masseuses: 60 minuten 160 euro/ 30minuten 120 euro.

 

Bij combinaties geldt de prijs van de duurste massage.